Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Få killen

Hur ska man få killen man är intresserad av? Du har just tittat ut en kille som du gillar men du vet inte hur du ska gå tillväga för att få honom. Naturligtvis beror det på hur situationen ser ut men det gäller att på något sätt sticka ut från mängden när du pratar med den här killen. Utseendet är såklart jätteviktigt. Som tidigare nämnts är det inte nödvändigt att vara supervacker men det är bra om det syns att du är en tjej som bryr dig om hur du ser ut och tar hand om dig. Lämna så att säga ingenting åt slumpen. Och lägg till det där lilla extra som gör att just du blir speciell! Fixa en egen stil.

Samma sak gäller din personlighet. Tänk efter vad som gör dig speciell och försök utveckla din personlighet. Försök att inte hela tiden tänka på vad andra tycker och tänker eller vilka förväntningar de har utan se i stället till att du blir en självständig människa med egna åsikter och intressen. Man måste börja med sig själv först innan man kan få killen. När du sedan pratar med den här killen kommer han att förstå att du är en tjej som inte lever för att söka bekräftelse utan att du är en rolig och intressant tjej av naturen.

Hitta snygga och superbilliga kläder hos Bonprix


Hur vet man om killen är intresserad?Ett tränat tjej-öga kan se bara på blicken om en kille är intresserad. Det är ofta någonting med sättet de tittar på en. Ögonen blir lite större och blicken intensivare. Om en kille har spanat in dig kan han ofta inte hålla sig från att titta på dig! Många killar är dåliga på att vara diskreta. Andra tecken kan vara att han frågar många saker om dig eller att han kommer ihåg sådant du tidigare sagt. En del killar börjar retas när de är intresserade av en tjej, så det är ofta ett gott tecken även om det kan vara störande. Ett annat typiskt tecken på att killen är intresserad kan vara det lite odiskreta sättet på vilket de försöker pejla ut vem du är som person. En kille skulle till exempel kunna säga: ”…bla bla bla, fast så skulle väl du aldrig göra, för du är ju en sådan som…” och se vad du svarar.