Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Flirta med killar

Det bästa tricket när det gäller att flirta med killar är att le mycket. Det är dessutom ett trevligt trick som gör oss gladare och får oss att må bra eftersom leendet i sig kan hjälpa kroppen att bli på gott humör. Man kan le fastän man inte är glad och många märker då hur de automatiskt blir lite gladare. Det är bara naturligt, kropp och hjärna är inte skilda från varandra utan de hör ihop. Att se en annan människa le hjälper också för att bli gladare, så genom att le får du också honom på gott humör.

Var dig själv, det vill säga, var avslappnad. Om du förställer dig och är för ivrig kommer han att märka att du är tokigt intresserad och då kommer hans jaktinstinkt inte att komma igång. Att vara desperat är inget bra knep när man ska flirta med killar. I stället kan man gå fram, göra ett intryck och sedan gå därifrån. Om han blir intresserad kommer han förhoppningsvis att söka kontakt med dig igen, självmant.

Visa med ditt kroppsspråk att du är intresserad. Du vet, de där gamla vanliga knepen – ha inte armarna i kors, sitt vänd mot honom, gestikulera när du pratar – det visar att du är engagerad, titta honom i ögonen när ni pratar, lägg huvudet på sned om du vill verka tillmötesgående.

Att blinka med ena ögat är verkligen den klassiska gesten när man flirtar med killar. Den kan lätt anses som övertydlig, så var väldigt sparsam med den. Men rätt använd kan den vara en ”killer” i flirtsammanhang.


Klänning Bonprix
Klänning - endast 179 kronor!Prata med killarVad ska man tänka på när man pratar med killar? Det viktigaste är kanske att försöka ge ett positivt intryck, visa att du tänker positivt. Det fungerar alltid. Nu menar vi inte hurtigt som i ”Fastnat med foten? Jajamensan!” utan bara att man har en syn på livet som är mera i stil med ”glaset är halvfullt” istället för ”glaset är halvtomt”.

Vad ska man då prata om? Antingen kan man ju prata om hans intressen och ställa frågor om dem eller så kan ni prata om dig och vad du har för dig på dagarna. Försök välja samtalsämnen som är intressanta eller roliga, någonting som får honom att minnas dig som en kul tjej. Om det är ett ämne du inte vet så mycket om – låt honom prata istället och fråga det du vill veta, men bara om du verkligen är intresserad. Annars är det bättre att välja ett annat samtalsämne. Försök hitta gemensamma nämnare.

Om ni pratar om ett av hans intressen som du också kan en massa om, försök inte bräcka honom. Killar kan ha lite problem med det. Men det är däremot en myt att killar inte gillar intelligenta tjejer – det är bara larvigt att göra sig dum för att få honom att tända. I slutändan vinner du på att vara dig själv.