Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Killar och kärlek – går det ihop?

Bra fråga! Killar fungerar något annorlunda än vi tjejer när det gäller kärlek. För det första verkar de mycket mer desperata. Men det beror på hur man ser det. Man kan se det som att de är nöjdare också, att de inte har lika höga krav på tjejer som vi tjejer har på killar. Det verkar också viktigare för killar att ha en tjej på gång, de verkar ha svårare för att vara ensamma än tjejer. Det finns en myt som säger att om en kille gör slut så har han träffat en annan. Eller att om en kille som tidigare varit intresserad av dig plötsligt inte är det längre så beror det på att en annan tjej har kommit in i hans liv. Man kanske inte ska vara fullt så fördomsfull att man antar att det alltid är sant, men visst ligger det något i påståendena? Killar tycks leva mycket mer i nuet än tjejer. De planerar inte i förväg på samma sätt och de verkar glömma fortare. De är ofta inte lika långsinta. Så ha det i åtanke. Saker du gör för en killes skull måste komma kontinueligt, annars kommer han att glömma bort.

För killar verkar dessutom kärlek och det som händer i sängen vara mycket närmare relaterade än för tjejer. Vi skiljer mycket mer på de två än vad killar gör. Men det betyder inte att kärlek betyder mindre för killar! Absolut inte, killar har minst lika stort behov av kärlek!

Hur ska man då bete sig i kärleksförhållanden med killar? Vi som gjort den här sidan tror att det gäller att hela tiden göra relationen intressant och rolig. Låt honom få jaga lite så att han inte tar dig för givet! Trots att man varit tillsammans ett tag och kärleken kanske börjar kännas lite gammal och trist så är det viktigt att fortsätta flörta med varandra. Glöm inte bort hur ni en gång i tiden träffades. Uppvakta varandra, ta ut varandra på dejter, överraska varandra med sexiga underkläder eller någon present, vad som helst som piffar upp er kärlek på nytt. Att försöka göra honom svartsjuk genom att imponera på andra killar är ingen bra idé, det leder bara till destruktivitet.

Visa intresse för hans hobbies och intressen. Håna honom inte för att han är intresserad av någonting som du tycker är konstigt - det kan verkligen döda er kärlek. Försök i stället förstå varför han gillar det han gillar. Om inte annat utvecklas du själv och blir en erfarenhet rikare.

Även detta kan låta fördomsfullt men i allmänhet verkar det som om killar funderar mycket mindre på saker som har med kärlek att göra än tjejer. Om han t.ex. inte har hört av sig och du nästan blir tokig därför att du inte förstår varför så behöver det faktiskt inte betyda någonting särskilt. Många killar är beroende av tid då de kan vara alldeles för sig själva eller med sina kompisar. Det behöver inte alls vara något konstigt eller betyda att han inte gillar dig. Vi tjejer behöver också tid för oss själva och våra vänner så tänk på att du inte behöver ställa upp för honom jämt utan du kan och bör faktiskt avsätta tid för dig själv.
(Om han verkligen har slutat att höra av sig och du misstänker att han inte är intresserad rekommenderar vi den här boken.