Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Vad tänder killar på?

Vad tänder killar på? Ja, det är ”the million dollar question” för oss tjejer. Den som kan lista ut vad killar tänder på kan åstadkomma underverk i såväl sängkammaren som utanför.

Killar tänder på det kvinnliga hos tjejer. När det gäller utseende – ta hjälp av modetidningar och bilder på snygga kändistjejer för att hitta din egen, sexiga stil och köp bra smink. När det gäller kläder måste det vara sådant som också känns bra att ha på sig och som tar fram det bästa hos ditt utseende. Om du inte trivs i dina kläder kommer det att synas utåt, var så säker. Det är tyvärr svårt på förhand att veta om ett plagg kommer att bli en favorit. En sak är dock säker – killar tänder på att se tjejer som trivs med sig själva, som är bekväma i sin kropp och känner sig snygga.

Det sägs att killar tänder på självsäkra tjejer men vad innebär det egentligen? Och om man inte är så självsäker, vad ska man ta sig till då? Vi tror att det alltid är ett säkert kort att vara glad och att kvinnlig självsäkerhet delvis kan innebära att utstråla positivitet. Så om du inte känner dig som värsta kaxiga bruden, ta då fram den positiva sidan hos dig själv, skratta, le och ha kul!

Förutom utseendet spelar blickar och ansiktsuttryck roll, nästan ännu mer på sätt och vis. Victoria Beckham har själv sagt att hon övade i flera år på att få fram det rätta plutet på munnen och kanske ska man inte gå så långt, men man kan träna på att visa med kroppsspråk och ansiktsuttryck vad man vill säga. Killar tänder på tjejer som kan tala med hjälp av kroppen (och helt ärligt, tänder inte vi tjejer också på det hos killar?).