Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Ragga killar

Det är ganska svårt att ragga killar. Varför? Jo, därför att vi ännu idag långt inpå 2000-talet har förväntningen att mannen är den som ska ta första initiativet. Men om killen är den som ska ”gå fram” till tjejen och utföra den praktiska handlingen ”att ragga”, hur sjutton ska då en tjej kunna ragga killar? Ja, det är just det som är så svårt. Tjejer måste ofta ragga mer indirekt för att kunna få killen intresserad. Vårt tips är att antingen försöka få hans uppmärksamhet på något sätt eller att helt enkelt gå fram till honom och bara prata utan att för den sakens skull förställa sig särskilt mycket. Om killen redan är intresserad gäller såklart andra regler. Då kan man brassa på med lite mer antydningar och liknande och vara ganska rakt på sak.

När man ska ragga killar måste man tänka på vilken sorts känsla man förmedlar. Det gäller att förmedla någonting positivt. Det kanske inte spelar så stor roll vad du säger men när du går därifrån är det viktigt att du lämnar honom med ett undermedvetet minne av att det var roligt att umgås med dig.

Detta sagt så finns det ändå vissa samtalsämnen och intressen som kan fungera för att få killar att bli intresserade. Det bör då vara någonting som framhäver ditt kön, ett kvinnligt samtalsämne.

Visst kan det fungera att prata om fotboll och visa att du är kunnig på området men för att verkligen väcka mannen i honom har våra ovetenskapliga undersökningar visat att ”uråldrigt” kvinnliga samtalsämnen fungerar. Om han är lite intresserad av den andliga sidan av livet kan man t.ex. prata om astrologi och stjärntecken. Det är någonting som visar det kvinnliga intresset för människor och olika personligheter och viljan att vårda. Försök också att ta upp någonting som kan relatera till honom, till just hans personlighet. Gå inte in på djupet för mycket, det ska fortfarande kännas roligt att umgås med dig och det kanske inte ska bli för långvarigt. Känner du att du så smått börjar ”tappa” honom under samtalet, säg att du måste iväg och gå därifrån. Var den som avslutar det hela, kanske när det är som roligast. Blir han intresserad så kommer han att söka upp dig igen.

Konsten är också att hela tiden hålla i bakhuvudet att ”det gör ingenting om han inte blir intresserad, jag kan ha eller mista honom”. Tänk på Beyonces låt: ”Don’t you ever for a second get to thinking you’re irreplacable”. Då kommer du automatiskt på något magiskt sätt att framstå som mycket mer attraktiv. Om du visar att du egentligen inte behöver honom, du kan ju få vem som helst, så kommer du att bli mer intressant i hans ögon. Det ska inte vara ett ”He says jump, you say ’how high’”-förhållande.
Här kan du ragga gulliga killar på nätet.