Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Snygga killar

I USA har man gjort undersökningar på vad killar anser är snyggt hos tjejer och vilka killar tjejer tycker är snygga. Det man kom fram till var att killar tyckte tjejer var snygga om de såg kvinnliga ut. Typiskt tjejiga drag ansågs vackert. Vad som ansågs vara snygga killar var däremot knepigare att få fram. Tjejer tycktes nämligen para ihop personligheten eller utstrålningen mycket mer med utseendet innan de avgjorde om en kille var snygg eller inte. Vackra drag hos en kille behövde inte alls innebära att tjejer tyckte att han var snygg eller attraktiv.

Här har vi samlat några snygga killar som, förutom att de är just snygga, även har en manlig framtoning. Titta och njut!

Hitta snygga killar på nätet.


Jude Law
Jude Law
Jude Law har det där lite farliga, kaxiga utseendet som får oss tjejer att bli alldeles knäsvaga. Skulle du våga gå fram och prata med honom och vad sjutton skulle du säga som inte lät helt idiotiskt?


Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal ser ut som en ganska mysig kille och vi som sett honom på bioduken vet att han kan vara ganska rolig också. Han kan vara både söt och stilig på samma gång.

Johnny Depp

Johnny Depp
Kan en kille vara vacker? Svar: Ja! Johnny Depp är det åtminstone och har bara blivit snyggare med åren.


Matthew McConaughey

Matthew McConaughey
Ett kaxigt, lite nonchalant utseende har Matthew McConaughey. En kille som genererar snuskiga tankar hos många tjejer…


Jared Leto

Jared Leto
Jared Leto har ett pojkaktigt utseende. Han är både gullig och tokigt snygg. En typisk flickidol men även mormor får nog något hett i blicken vid åsynen av denna sötis.


Matt Damon

Matt Damon
Matt Damon har utseendet av en hjälte och ser samtidigt lite svår ut – för alla hjältar har ju sina inre demoner att tampas med. Han får oss att vilja ta hand om honom, för att sedan såklart be honom återgälda tjänsten…


Wentworth Miller

Wentworth Miller
Wentworth Miller ser ut som en riktig vilde, en bad guy. Och på något sätt väcker det tjejers primitiva instinkter till liv.


Michael Ballack

Michael Ballack
Hur kan man vara så tokigt bra på fotboll och samtidigt så snygg? Fråga Michael Ballack som kan få den minst sportintresserade tjej att klistra sig framför tv:n.


Brandon Boyd

Brandon Boyd
Långhåriga killar, mmm mmmmm! Brandon Boyd är så vacker att man smälter inombords. Han ser ut som en riktig djuping som man kan ha långa, spännande konversationer med. En riktigt sexig hunk.

Vilka är dina favoriter bland snygga killar? Och varför tycker du de är snygga? Skriv gärna till oss och berätta: contact (AT) theinformationguru (DOT) com