Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Tips killar
Vill du ha tips angående killar? Då har du kommit till rätt sida! Vi ska åtminstone här försöka ge dig några kortfattade, raka och enkla tips på vad killar gillar hos tjejer och hur man ska få killar. Hur pass bra tipsen fungerar beror naturligtvis på den exakta situationen och personligheten hos de inblandade. Så ha i bakhuvudet att dessa tips är ganska generella.
 • Bli inte för full
  Ett otroligt bra tips som förbises av alltför många tjejer. Är du på fest så sup inte för mycket helt enkelt! Det är inte attraktivt vare sig för tjejer eller för killar att vara dyngraka. För tjejer kan det dessutom vara farligt eftersom man blir svagare och sämre och långsammare på att fatta beslut. Ta och drick en läsk eller liknande när du känner att du börjar bli lite för berusad. Ett annat smart trick om du till exempel är på krogen och inte vill ha en massa frågor är att fylla en färgad ölflaska med vatten inne på toaletten och dricka vatten fast det inte syns en stund. Tänk på att om alla andra tjejer är packade så kommer du ha en fördel i att inte vara det!

 • Var en “high school queen”
  Det här tipset har vi tagit från Cesar Millan, hundcoachen. Därmed inte sagt att killar är hundar men just den här grejen fungerar liknande i människovärlden. När Cesar går in till sin flock i hundgården så låtsas han vara den populäraste tjejen i högstadiet. Han låtsas strunta lite i alla hundarna, han visar sig inte intresserad. Och se, då kommer de fram och börjar nosa. En populär tjej behöver inte söka kontakt, hon kan vänta på att andra ska ta initiativet. Därmed inte sagt att man ska bete sig som en snobb.


 • Var mjuk och kvinnlig
  den här amerikanska radioshowen som handlar om killar och tjejer och dejting ställdes en gång frågan vilken framtoning man ska ha som tjej om man vill väcka mannen till liv i en kille. Experten som svarade sade då att om man verkligen inte vet vilken stil som fungerar så kan man alltid testa att ge ett mjukt intryck. Visst kan det vara kul att vara kaxig eller sprallig ibland men mjukt fungerar om du inte känner honom sedan tidigare eller om du vill vara på den säkra sidan.

 • Var inte en klängranka
  Hört den förut? Men det är verkligen så, nästan alla killar ogillar klängrankor. Om han inte är intresserad så är han inte. Har du gjort ditt move och det inte hjälpte, så backa lite. Strunta i honom ett tag, låtsas att du har viktigare saker för dig. Du behöver inte honom! Han kommer att ta kontakt om han är intresserad.

  Detta kan dock vara svårt att verkligen begripa som tjej. Om du behöver lite pep-talk gällande detta ämne rekommenderar vi den här boken.