Killar gillar (start) Få killen intresserad Ragga killar Tips killar
Flirta med killar Snygga killar Killar tänder på...
Vad vill killar ha Killar och kärlek Söker du killar?Vad vill killar ha?

Vad vill killar ha? Är det rocket science för dig eller är det tvärtom inte så svårt att lista ut? Här har vi gjort en lista på vad vi tror killar vill ha och vad de inte vill ha för den delen.
  • Nästan inga killar tycker om tjejer som skriker och skrattar jättehögt. Det är irriterande och tar fram det sämsta hos tjejer, tycker många killar. Naturligtvis ska vi tjejer inte sluta skratta högt och vara jobbiga om vi känner för det! Men vi kanske ska tona ner den sidan lite grann hos oss själva om vi vill göra ett gott intryck på en kille vi är intresserade av. Killar vill ofta inte ha superivriga, maniska tjejer. Tänk på vilken sorts energi du vill utstråla. Sexig energi är ofta lite lugn och självsäker. Kom ihåg att den energi som flödar genom dig smittar av sig på andra.

  • Utveckla dig själv. Jobba på att bli den intressanta personlighet du alltid drömt om – för din egen skull. Gör inte en massa saker för att killar ska gilla dig, det har nämligen en underlig anledning att märkas. Var aktiv, hitta på mycket grejer, lär dig olika saker, skaffa dig livserfarenhet. Det kommer alldeles automatiskt att göra dig mer attraktiv.

  • När du tillämpat punkten ovan, se då till att inte ”skryta” med dina tillgångar. Låt dem komma fram naturligt. Sälj inte in dig för hårt. Killar vill ha tjejer som är aktiva och som varit med om saker och om du har det så kommer det att märkas alldeles av sig självt.

  • Killar vill ofta ha tjejer som vet vad de vill. Tyvärr är det typiskt kvinnligt att vara en velare och inte veta riktigt hur man vill ha det. Tjejer har en förmåga att vara helt villrådiga ibland och det är inte ens kul för oss själva. Träna på att tolka dina kaotiska tankar och försöka förstå dig själv och vad du vill och behöver. Ibland ger våra hjärnor oss små hintar om vart vi vill och dessa tips gäller det att ta vara på. Det kan vara en liten svag röst inom dig som ropar: ”Gör så här!” Lär dig urskilja den rösten bland alla andra tankar.